- HOME
- O NAS
- BLOG
-
GASTRONOMIA
- Opakowania na wynos
- Opakowania sałatkowo-garmażeryjne
- Opakowania papierowe
- Hurtownia opakowań cukierniczych
- Party, rurki, fingerfood
- Opakowania aluminiowe
- Hurtownia sztućców jednorazowych
- Kubki jednorazowe — plastikowe i papierowe
- Torby papierowe brązowe i białe
- Papierowe serwetki gastronomiczne
- Butelki na napoje, soki i koktajle
- MAŁE AGD
-
ŚRODKI CZYSTOŚCI
- HIGIENA
- FOLIE I PAPIERY
-
SPRZĘT DLA GASTRONOMII
- Urządzenia do zgrzewu
- Ekspresy do kawy
- Przybory
-
Chłodnictwo
- Szafy chłodnicze
- Lodówki na napoje
- Zamrażarki
- Szafki mroźnicze
- Szafy chłodząco-mroźnicze
- Szafy do sezonowania mięsa
- Stoły chłodnicze z blatem roboczym
- Stoły chłodnicze, sałatkowe
- Stoły chłodnicze z nadstawą
- Stoły chłodnicze z agregatem bocznym
- Nadstawy chłodnicze
- Stoły mroźnicze
- Witryny chłodnicze
- Wyposażenie lad chłodniczych
- Szybkoschładziarki szokowe
-
Obróbka mechaniczna
- Szatkownice elektryczne i tarcze
- Wilki do mięsa
- Maszynki do mielenia mięsa
- Piły do kości
- Prasy
- Nadziewarki do kiełbas
- Kotleciarki elektryczne
- Krajalnice
- Obieraczki do ziemniaków
- Miksery planetarne
- Miksery planetarne
- Przystawki
- Miksery ręczne
- Roboty kuchenne
- Pakowarki próżniowe
- Sokowirówki
- Urzadzenia Kenwood Professional
- Urządzenia do produkcji makaronu
-
Obróbka termiczna
- Kuchnie elektryczne
- Urządzenia Multiblast
- Kuchnie gazowe
- Taborety gazowe
- Kuchenki indukcyjne
- Urzadzenia do gotowania makaronu/ryzu
- Utrzymywanie ciepła
- Suszarki do żywności
- Frytownice
- Urzadzenia Sous-Vide
- Opatentowany system kondensacji - smażenie bez zapachów
- Zgrzewarki
- Urzadzenia do popcornu
- Piec do gotowania w niskich temperaturach
- Grille
- Multipatelnie elektryczne
- Opiekacze
- Salamandry
- Podgrzewacze do parówek
- Naleśnikarki
- Gofrownice
- Tostery
- Kuchenki mikrofalowe
- Bemary
- Piec wędzarniczy
- Pizza i kebab
- PRODUKTY ECO
- HANDEL I PRZEMYSŁ
Profimax SP 180 smog - do gruntownego mycia smolistych zabrudzeń komór wędzarniczych, kominków i piekarników 5 litrów
Skoncentrowany preparat Profimax SP 180 SMOG do czyszczenia komór wędzarniczych, rusztów, grilli, piekarników i piecyków.
Skutecznie usuwa przypalone zanieczyszczenia tłuszczowe i smoliste (zwęglone węglowodany, białka i tłuszcze) - pozostawiając powierzchnie czyste.
Zalecany do warunków przemysłowych - posiada neutralny zapach.
Zastosowanie:
Bieżące mycie: stężenie 5-10% roztwór, czas działania ok 30 min.
Nawarstwione tłuszcze: stężenie 30-40% roztwór, czas działania ok 30 min.
Odtłuszczanie: stężenie 10-20% roztwór, czas działania 2-5 min.
Metoda zanurzeniowa lub natryskowa (pianowa): stężenie 30 -40 % roztwór, czas działania ok. 30 min.
Produkt do zastosowania profesjonalnego.
Efektywne działanie osiąga się stosując wodę o temperaturze od 40 °C do 60°C. Po zakończeniu prac powierzchnie należy starannie spłukać czysta woda
Przechowywanie: Magazynować tylko w oryginalnych opakowaniach, szczelnie zamkniętych, w pozycji pionowej, w temperaturze od +5°C do + 25°C.